Spring naar content

Fondsenwerving

Als commissie fondsenwerving zijn wij verantwoordelijk voor het organiseren van sponsoracties waarbij deelnemers in actie komen voor het evangelisatiewerk in Kerkrade. Bekijk onze social media kanalen en onze actiepagina voor een overzicht van de acties.

 

Heb jij een goed idee of wil je ons helpen organiseren, neem contact op met ons!

 

Team:

Arja Evers

Ik zet me samen met de andere leden van de fondsenwerving en de vele vrijwilligers graag in voor het mooie en belangrijke werk dat in Kerkrade wordt gedaan! Naast gebed is het namelijk ook noodzakelijk dat er aan naamsbekendheid wordt gewerkt en er voldoende financiële middelen zijn om het werk mogelijk te maken.

Arja_fondsen

Maria Grisnich

Het Evangelisatiewerk in Kerkrade heeft een bijzondere plek in mijn hart. Dat is een van de redenen waarom ik mijn van God gekregen creativiteit met veel genoegen inzet voor de fondsenwerving, de financiële ondersteuning van dit prachtige werk. Wat mij in het bijzonder aanspreekt, is het verbinden van de organisatie aan diverse mensen uit verschillende sociale milieus.

Maria_fondsen

Dineke Maassen - Prins

Voor het prachtige werk in Kerkrade zet ik me graag, samen met nog heel veel andere mensen die hart hebben voor evangelisatie.

dineke_fondsenwerving

Aart-Jan Prins

Samen met een prachtige groep vrijwilligers organiseren wij sponsoracties met als opbrengst voor het evangelisatiewerk in Kerkrade.  Binnen het team ben ik voorzitter van de fondsenwerving.

ajp

Steun ons werk met een gift

Ons werk is volledig afhankelijk van praktische en financiele gaven. Met een gift help je ons dit werk blijvend mogelijk te maken!

Menu
Scroll naar boven