Spring naar content

Organiserend team

Het jongerenevangelisatiekamp wordt jaarlijks georganiseerd door het organiserend team.

Zij zorgen voor de huur van de accommodatie, de invulling van het programma, de PR rond het evangelisatiekamp, de administratieve verwerking van alle aanmeldingen, de organisatie van de trainingsdagen voor de kinderwerkers, de coördinatie omtrent de locatie, het maken van groepsindelingen, informatiegids, corveeroosters, enz.

 

Ieder lid van het team heeft een eigen taakgebied waarvoor hij of zij verantwoordelijk is.

 

Irene Boot

Irene Boot
Mijn naam is Irene Boot en ik woon in Westzaan. Ik zit in het derde jaar geneeskunde aan de VU in Amsterdam. Naast mijn studie werk ik in de ouderenzorg in Barneveld, waar mijn ouders wonen. Afgelopen zomer ben ik voor het eerst meegegaan met het evangelisatiekamp. Het was een prachtige week, waarin we ‘schouder aan schouder in Zijn wijngaard mochten staan.’ Die verbondenheid in Christus heeft diepe indruk op mij achtergelaten. Deze week heb ik duidelijk ervaren dat God werkt, zowel in Kerkrade als onder de jongeren die mee waren met het kamp. Ik kijk uit naar het aankomende zomerkamp en hoop dat jij ook meegaat!

meer...
Thijs van Dam

Thijs van Dam
Ik ben Thijs van Dam, ik woon in Groenekan, een dorpje vlak boven Utrecht. Ik studeer theologie aan de Christelijke Hogeschool in Ede. Voor die opleiding ben ik ook betrokken bij het pr-werk. In augustus 2022 ben ik voor het eerst meegegaan naar het kamp en het heeft vrij letterlijk m’n leven veranderd. In die week ben ik geroepen tot het evangelisatiewerk en ben ik theologie gaan studeren. Op het kamp ontmoet je andere christelijke jongeren, ben je bezig met Gods Woord, maar daarnaast leer je ook om het evangelie te delen met anderen en mag je hun het Goede Nieuws brengen. In die ene week heb ik ontzettend veel geleerd over God en over het evangeliseren en ik kan het daarom aan iedereen aanraden! Sinds januari 2023 ben ik binnen het team verantwoordelijk voor het veld met de tenten en voor de pr-activiteiten op sociale media.

meer...
Jan Bayense

Jan Bayense
Op 26 juni 2016 ben ik bevestigd tot evangelist en samen met mijn vrouw Margriet uitgezonden naar Kerkrade, met als opdracht daar een bijbelgetrouwe gemeente te stichten. Wij wonen en werken tussen de mensen waar we van houden met de liefde die de Heere ons gegeven heeft. Kern van het evangelisatiewerk in Kerkrade is het jongerenevangelisatiekamp waar we door middel van kinderbijbelclubs in de open lucht, huis aan en huiswerk en een maaltijd voor de inwoners van Kerkrade met de mensen in contact komen. Ik hoop jou daar komende zomer ook te zien. De inwoners van Kerkrade horen het evangelie alleen als jij het ze vertelt! Binnen het team ben ik verantwoordelijk voor de algehele leiding van het jongerenevangelisatiekamp.

meer...
Sabine Gorter

Sabine Gorter
Mijn naam is Sabine Gorter en ik woon in Apeldoorn. Ik studeer Medische Informatiekunde aan de UvA in Amsterdam. Daarnaast ben ik student-assistent bij deze opleiding, ook geef ik bijles wiskunde en scheikunde bij Studiekring. In 2018 ben ik voor het eerst meegegaan met het evangelisatiekamp. Ik vond het een zeer waardevolle week, waarin ik Gods nabijheid extra ervaren heb. Verder was het een heel gezellige week met hele leuke mensen. Het evangelisatiewerk heeft een warme plek in mijn hart gekregen. Het evangelisatiekamp is een mooie gelegenheid om mensen van het Evangelie te vertellen. Het is een mogelijkheid om gehoor te geven aan Zijn roeping en om in dienst van Christus en Zijn Koninkrijk te staan. Binnen het team ben ik verantwoordelijk voor het gebouw en het veld met de tenten.  

meer...
Melissa Mussche

Melissa Mussche
Evangelisatie is het werk van God - wat is dan heerlijk om als kleine schakeltjes te mogen zaaien, in de verwachting dat God Zijn Koninkrijk aan het bouwen is. En dat doet Hij, ook in Kerkrade! Het maakt klein en dankbaar, als je ziet hoe God harten opent. Voor mij voelde het na de eerste evangelisatieweek als een grote familie, met dezelfde 'missie'. Daarom zie ik er naar uit om ook jou te mogen ontmoeten en organiseren wij als team met veel plezier het kamp voor de komende zomer. Naast de organisatie van dit kamp, ben ik werkzaam in het mooie HR-vak en hoop ik komende zomer ook hierin af te studeren. Tot ziens in Kerkrade!

meer...

 

Steun ons werk met een gift

Ons werk is volledig afhankelijk van praktische en financiele gaven. Met een gift help je ons dit werk blijvend mogelijk te maken!

Menu
Scroll naar boven