Spring naar content

Doe mee!

D.V. 4 augustus gaan we op CampingTour in Kerkrade.
We zoeken nog mensen die mee willen doen aan deze evangelisatie actie. Klik hier voor meer informatie.

Wat jij kunt doen

God zendt mensen uit in Zijn dienst. Vandaar dat het werk in Kerkrade onmogelijk is zonder de inzet van jongeren en ouderen.

Jouw bijdrage kan een belangrijk verschil maken voor het kinderwerk, de evangelisatieactiviteiten of het opbouwen van de stichting. Vandaar dat we je hartelijk oproepen om het werk van de stichting mee te dragen in je gebeden. Daarnaast zie je wellicht mogelijkheden om concreet een steentje bij te dragen.

Welkom in Kerkade!

 

Heel concreet:

  • Je kunt bidden
  • Je kunt mee op evangelisatiekamp
  • Je kunt een kinderbijbelclub leiden
  • Je kunt helpen met een evangelisatieactie
  • Je kunt een werkgroep ondersteunen
  • Je kunt een gift geven
  • Je kunt donateur worden

Blijf betrokken

We vinden het belangrijk om je op te hoogte te houden van het werk in Kerkrade. Regelmatig proberen we een nieuwsbrief te versturen met nieuws, acties, gebedspunten en meer. Via ditformulier kan je je inschrijven voor onze digitale nieuwsbrief.

Wat wij doen

Contact en vriendschap met een boodschap; dat is wat wij delen met inwoners van Kerkrade.

Vanuit betrokkenheid bij hoogte- en dieptepunten in het leven van de inwoners van Kerkrade, ondernemen we samen allerlei activiteiten, waarbij we bidden en leren uit de Bijbel. Om zo God te ervaren, ook in het dagelijks leven. Dit doen we door het organseren van de volgende activiteiten:

Steun ons werk met een gift

Ons werk is volledig afhankelijk van praktische en financiele gaven. Met een gift help je ons dit werk blijvend mogelijk te maken!

Menu
Scroll naar boven