Spring naar content

Kort maar krachtig

Kort maar krachtige blog deze dag.

 

Ervaring van een kinderwerker:
Vanochtend een hele gezellige club gehad. We mochten vertellen over hoe Jezus was opgestaan uit de dood en verscheen aan de discipelen. Een moeder vertelde dat haar kind alle verhalen thuis had naverteld en vroeg waarom de mensen zo gemeen waren tegen Jezus terwijl Hij zo'n lieve man was.

In de middag waren we nog amper klaar met eten of de eerste kindjes stonden al klaar voor de club. Een van de kinderen vertelde ons dat mama gisteravond had voorgelezen uit de kinderbijbel die ze gisteren hadden meegekregen naar huis.

 

Ervaring van een huis aan huis werker:
Het was een dag vol verrassingen. Precies op de momenten dat we ons afvroegen of het wel nut had dat we in onze wijk liepen, bracht God ons naar de deuren die open gingen en naar mooie gesprekken. We hebben duidelijk gezien dat zowel rijk als arm naast elkaar leven, maar uiteindelijk beide een levensverhaal kennen met dezelfde zorgen en dezelfde geloofsvragen. Geloven in God valt niet te 'beredeneren', daarom is het ook geloven wat we niet zien. En tegelijkertijd een zeker weten en een vast vertrouwen. Ook als deuren dicht blijven mocht de vreugde in en door God ervaren worden, omdat Hij er de bron van is.

Wat betreft de gebedspunten willen wij jullie vragen om te bidden en te danken voor het werk wat er deze week mag gebeuren.
Wilt u het werk financieel steunen ga dan naar https://www.eenboodschapvoorkerkrade.nl/doneren

Morgen hopen wij uiteraard weer een blog te schrijven.

Steun ons werk met een gift

Ons werk is volledig afhankelijk van praktische en financiele gaven. Met een gift help je ons dit werk blijvend mogelijk te maken!

Menu
Scroll naar boven