Spring naar content

Run & Walk voor Kerkrade

Een ommetje hardlopen of wandelen? Steun daarmee het evangelisatiewerk van Jan & Margriet Bayense in Kerkrade! 9 oktober is er weer "Run & Walk voor Kerkrade".

Ben jij niet zo’n hardloper/wandelaar maar wil je wel graag je steentje bijdragen? Dan kun je er ook voor kiezen om andere deelnemers te sponsoren met een donatie.

Wat is Run & Walk voor Kerkrade

Run & Walk voor Kerkrade is onderdeel van de jaarlijkse sponsoracties die georganiseerd worden vanuit de fondsenwerving commissie van de stichting 'Een boodschap voor Kerkrade'.

 

Stichting ‘Een Boodschap voor Kerkrade' is een interkerkelijke stichting die zich inzet voor de verkondiging van het evangelie in de Limburgse stad Kerkrade. De Stichting laat zich in haar activiteiten en toerusting leiden door de Bijbel en de reformatorische Belijdenisgeschriften. Jan Bayense is vanuit ‘Een Boodschap voor Kerkrade’ aangesteld en uitgezonden als stadpastor/evangelist naar Kerkrade. De stichting ondersteunt de kinder- en tienerbijbelclubs, het bezoekwerk, de evangelisatieweek in de zomer, de cursussen en het verspreiden van Bijbels.

Hardlopen

Als hardloper kan je kiezen uit 5, 10, 15 km of kies je eigen kilometers in je eigen omgeving.

Wandelen

Ga je mee een ommetje doen? Je mag net als afgelopen jaar je eigen kilometers en route kiezen in je eigen omgeving.

Bekijk promo Run & Walk voor Kerkrade 2021

Steun ons werk met een gift

Ons werk is volledig afhankelijk van praktische en financiele gaven. Met een gift help je ons dit werk blijvend mogelijk te maken!

Menu
Scroll naar boven