Spring naar content

Ontmoetingen op straat

Ontmoetingen op straat
Bij het begin van de eerste lockdown zijn we iedere dag een stuk gaan wandelen. Na enige tijd hebben we er voor gekozen om  iedere dag dezelfde route door de stad te lopen. Je komt regelmatig dezelfde mensen tegen en mensen gaan je herkennen. Dat leidt tot ontmoetingen en tot gesprekjes. Zo spraken we een oma die naast haar dochter woont, waar een kindje geboren was. Dat was niet het eerste kleinkind en ze vond het leuk om de kleinkinderen voor te lezen. We hebben haar aangeboden een kinderbijbel te brengen en die wilde ze graag hebben.
Afgelopen week raakten we met iemand in gesprek en kwam de vraag: “ik kreeg zo’n kalenderboekje (dagboekje) in de brievenbus. Is dat ook van jullie?” We hebben in december 1000 dagboekjes verspreid. Normaal worden die door de jongeren verspreid, maar dat zogenoemde ‘Kerstweekend’ kon nu niet daar gaan en daarom zijn de meeste dagboekjes huis aan huis in de brievenbus gegaan. ‘Op hoop van zegen’, zeggen mensen dan weleens tegen elkaar. Deze meneer bleek er iedere dag uit te lezen en was er erg blij mee.
kinderbijbel
dagboek

Steun ons werk met een gift

Ons werk is volledig afhankelijk van praktische en financiele gaven. Met een gift help je ons dit werk blijvend mogelijk te maken!

Menu
Scroll naar boven