Spring naar content

Terugblik Terdege Zomerfair

Dinsdag 18 juli zijn we met zes vrijwilligers 6 uur lang bezig geweest met het opbouwen van de kraam. Rond een uurtje of half 8 's avonds stond deze dan ook eindelijk zoals we 'm graag wilden hebben.

 

Woensdag 19 juli begon de fair om 12 uur. Op de plek waar we stonden bleef het wel akelig rustig naar ons idee. Gelukkig hebben we rond de klok van 13u onze eerste producten van de fair verkocht. Wát waren we blij 🙂. We merkten dat onze kraam lastig te vinden was en dit is gelukkig goed opgepakt door de organisatie.

 

Donderdag 20 juli was een lange dag. De fair duurde van 10u-21u. En sommige vrijwilligers stonden hier dan ook gewoon de hele dag. Petje af, mensen!

We merkten door de gesprekken heen dat de voorbijgangers de stichting vrijwel niet kenden. Dus wij waren extra blij dat we hen over deze prachtige stichting mochten vertellen. En Ricardo, onze inwoner van Kerkrade, kon als geen ander vertellen hoe God werkt in Kerkrade.

 

Vrijdag 20 juli was wederom een lange dag. Maar zeker niet slecht. We genoten van de contacten met de voorbijgangers. Deelden onze ervaring vanuit het kamp en dus het werk in Kerkrade, maar mochten ook vertellen, zo hoorden we later, aan anderen Wie God is. Wat was het intens mooi om dit terug te horen van de vrijwilligers. Dat we daar ook het Evangelie mochten delen!

 

Zaterdag was een relatief korte dag, maar niet minder intens. We hebben zo veel mogelijk producten proberen te verkopen, om zo met zo min mogelijk producten naar huis te moeten gaan. We zijn blij en dankbaar voor de afgelopen dagen. Rond de klok van 16u hebben we de kraam afgebroken en rond half 17.30 uur zijn we naar huis gegaan.

Allen hartelijk dank voor jullie steun en bijdrage.

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief

Steun ons werk met een gift

Ons werk is volledig afhankelijk van praktische en financiele gaven. Met een gift help je ons dit werk blijvend mogelijk te maken!

Menu
Scroll naar boven