Spring naar content

Een zondag in Kerkrade

Een zondag in Kerkrade

Vanmorgen was het ontbijt om 8.30u ontbijt. Na het ontbijt en de corvee zijn we naar Kerkrade gegaan voor de dienst om 11.00u. We waren te gast bij christengemeente Kerkrade 045 en voelden ons erg welkom. Met zo'n 80 mensen luisterden we naar Gods woord vanuit 2 Korinthe 5. Na de dienst hebben we met z'n allen koffiegedronken en geluncht. Doordat we door de regen niet naar buiten konden was het een beetje passen en meten. 😉

 

Om 15 uur hadden we een dienst samen met de Vakanz-vakantiegangers in het Patronaat. Ook hier ging evangelist Jan Bayense voor. Wie wilden kon daarna nog naar de sing-in van vakanz. Terug op het kampoord stond er een maaltijd voor ons klaar. Na het eten werd de zaal omgebouwd omdat we ruimte nodig hadden om alle liedjes voor de kinderbijbelclubs deze week te oefenen. We doen dit zodat alle kinderen op de clubs dezelfde gebaren aanleren. Op vrijdagavond tijdens de maaltijd met de inwoners van Kerkrade (daar schrijven we later deze week nog meer over) zingen we met alle kinderen de liedjes die we op de club gezongen hebben. Iedereen, ook de huis-aan-huiswerkers, deden enthousiast mee. Dat moet vrijdagavond vast goedkomen!

 

Zojuist hebben we avondsluiting gehad en nu is het tijd voor gezelligheid en gaan we op tijd naar bed, want morgen gaat de wekker op tijd en hebben we een intensieve dag op de planning staan.

 

Dankpunten:

  • Danken dat evangelist Jan Bayense de kracht heeft gekregen om drie keer het Woord te verkondigen
  • Danken dat we te gast mochten zijn in christengemeente Kerkrade 045
  • Danken voor de goede sfeer onderling

 

Gebedspunten:

  • Bidden dat de kampgangers goed zullen slapen zodat ze morgen voldoende energie hebben om in Kerkrade op pad te gaan.
  • Bidden voor de mensen in Kerkrade dat deuren open zullen gaan en er kinderen op de clubs zullen komen en ze ontvankelijk zijn om de blijde boodschap te horen

Steun ons werk met een gift

Ons werk is volledig afhankelijk van praktische en financiele gaven. Met een gift help je ons dit werk blijvend mogelijk te maken!

Menu
Scroll naar boven